Aktuelt/Torp intervjuet Indonesias ambassadør og menneskerettighets-advokat

Torp intervjuet Indonesias ambassadør og menneskerettighets-advokat

EAL Media
23. Juli 2020
Torp intervjuet Indonesias ambassadør og menneskerettighets-advokatAmbassadør Lubis og pastor Torp (Foto: Indonesias ambassade)

Den indonesiske ambassade i Oslo, Norge har publisert denne rapporten:

Ambassadør Todung Mulya Lubis hadde et intervju med TV Visjon Norges programleder for «Hovedstaden med Pastor Torp», Jan-Aage Torp.

Torp er administrerende styreleder i Kristen Koalisjon Norge (KKN), president for European Apostolic Leaders (EAL) og pastor i Oslokirken.

I intervjuet understreket ambassadør Lubis flere prioriterte spørsmål om bilateralt samarbeid mellom de to landene, nemlig politikk, økonomi, turisme, utdanning og sosiokulturelle spørsmål.

Ambassadør Lubis påpekte også at karrieren hans begynte med å være advokat og menneskerettighetsaktivist. Den dag i dag blir han fortsatt sett på som en av Indonesias ledende menneskerettighetsadvokater og mest innflytelsesrike juridiske tenkere.

I 2018 utnevnte president Joko Widodo ham til ambassadør for Republikken Indonesia til Kongeriket Norge og Republikken Island. Med sin ekspertise på området menneskerettighetslov har han et stort håp om at samarbeid mellom to land vil bli ytterligere oppmuntret.

Som avslutning på intervjuet ble Torp gitt en pose Sumatra Mandheling (Mandailing) kaffe, en sjelden indonesisk kaffe som har lavt syreinnhold og en eksotisk smak, dyrket i den nordlige delen av øya Sumatra i Indonesia , som også er fødestedet til ambassadør Lubis.

Torp intervjuet Indonesias ambassadør og menneskerettighets-advokatAmbassadør Lubis og Pastor Torp
Powered by Cornerstone