Aktuelt/Käthe Annbjørgs (64) sterke livshistorie: – Guds ild er tilgjengelig for alle som tror

Käthe Annbjørgs (64) sterke livshistorie: – Guds ild er tilgjengelig for alle som tror

Med Jesus på gaten i Kristiansand
28. September 2022
Käthe Annbjørgs (64) sterke livshistorie: – Guds ild er tilgjengelig for alle som trorErfare Gud: – Drivkraften vår er å lære opp mennesker til å erfare Gud og selv bli brukt av Gud. For ett år siden begynte vi å samles til faste møter, der alle er aktivt med i forbønn og med å dele med de andre det Gud viser dem, sier Käthe Annbjørg Kristoffersen. Foto: Privat

(NORGE IDAG) Som nyfødt ble hun levert på barnehjem, og adoptert bort da hun var 2 år. I mange år slet Käthe Annbjørg Kristoffersen med traumer. Som 15-åring sa hun ja til Jesus og fikk erfare en kraft så mektig at hun nå har jobbet med misjon og undervisning i 49 år. Hun driver traumesenter i hjemmet sitt på Flekkerøy og har i 23 år drevet bønnevandringer i Kristiansand. Og nå står hun i spissen for en stor konferanse i Q42 Kristiansand Kongressenter 29. september – 2. oktober.

Dette er en sterk livshistorie om hvordan Guds kraft forandrer alt.

– Guds rike består i kraft, ikke bare i ord, sier Käthe Annbjørg Kristoffersen.

Derfor driver hun og ektemannen Øystein Kristoffersen forsamlingen Levende Vann.

De ser fram til høstens største happening når de sammen med European Apostolic Leaders (EAL) er arrangør av en stor konferanse i Q42 Kristiansand Kongressenter, Elvegaten 11.

Les artikkelen her.

Powered by Cornerstone