Målene med EAL-samlingen

Jan-Aage Torp
09. Oktober 2022
Målene med EAL-samlingen

Den speselle EAL-samlingen i Kristiansand ble avsluttet på søndag for en uke siden.

Vi hadde noen fantastiske dager!

Målet med denne spesielle samlingen var å forløse Guds salvelse over Norge, nærmere bestemt over Sør-Norge. Det skjedde faktisk.

Herren talte til meg under pandemien at jeg ikke skulle være redd for å etablere EAL sterkt i Norge, og det kan bare skje ved å stå sammen med åndelige kjemper som Rich Vera, som ikke kommer med smålige perspektiver, men heller løfter nasjonen. opp til høyere nivåer.

Gud brukte Profet Rich på en mektig måte!

Et annet mål var å bringe styrke til kirken i Midtøsten og Nord-Afrika (MENA) samt å styrke prosessen med forsoning mellom muslimer, jøder og kristne. Gjennom Gudsmennene Israel Pochtar og Dr Saleem Shalash er noe av dette blitt modellert på en vakker måte. Vi har begynt på en reise.

Et viktig mål for alle EAL-samlinger er å legge det praktiske grunnlag for EALs pågående arbeid, økonomisk og strategisk. Hvordan kan for eksempel EAL planlegge og gjennomføre vår visjon for 2023 hvis det ikke er noen finansiell plattform for å komme videre? EAL-samlingen i Oslo 28. april til 1. mai var til stor hjelp i den forbindelse. Hver EAL-samling må sikre fortsatt ekspansjon for de neste seks-tolv månedene.

Som EALs President er jeg takknemlig for det utmerkede arbeidet som Käthe Annbjørg & Øystein Kristoffersen og deres team har gjort for å tilrettelegge for denne spesielle EAL-samlingen i Kristiansand. Jeg er også takknemlig overfor deltakerne fra Norge og nasjonene i Europa og utenfor. Og jeg er full av respekt for den troverdige tjenesten til profeten Rich Vera. Vi trenger deg, profet Rich!

All ære til Gud!

Powered by Cornerstone