TV er viktig

Jan-Aage Torp
28. Oktober 2022
TV er viktigØystein Kristoffersen og Svein Fosseli

TV blir stadig viktigere for Guds rikes vekst, gjennombrudd og vekkelse.

Da vi fikk vite at vi ikke fikk ha vår konferanse i Q42 i Kristiansand på etablert kristent TV, da trådte Øystein Kristoffersen, medpastor i Levende Vann til.

Øystein er en tusenkunstner med stor kompetanse i data og media. Men den nyetablerte menigheten Levende Vann hadde ingen andre enn ham som kunne betjene et videokamera, og de hadde kun ett kamera.

Men innen noen uker ble den erfarne videoproffen fra Ungdom i Oppdrag i Norge og internasjonalt, misjonær Svein Fosseli & familie, lagt til menigheten, og Øystein kjøpte et topp videokamera til.

Kringkastingssjef Øystein & hans medarbeider Svein gjorde det umulige mulig, og nå kan vi vitne om at de har klart å dekke alle 22-25 timer med vekkelses- og strategimøter - som er tilgjengelig for hele verden! 

Med herlig lovsang, og med grensesprengende forkynnelse, undervisning, mirakler og profetisk tjeneste ved mektige Herrens tjenere som Rich Vera, Saleem Shalash, Israel Pochtar, Karl-Axel Mentzoni, Bishop Paul Rutto, Professor Eugene Kontorovich m.fl.

Klikk på denne lenken, så kan du se alt sammen - gratis.

Er det ikke fantastisk!?!

Det finnes ingen begrensninger når hellige Guds menn og kvinner bringer sine «fem brød og to fisker» til Jesus.

Hva blir det neste!?!

Det som er helt sikkert er at VEKKELSEN I NORGE går frem, og intet menneske kan stoppe det ✌️🙏🇳🇴

Powered by Cornerstone