Aktuelt/Sterk europeisk Jerusalemerklæring i Praha

Sterk europeisk Jerusalemerklæring i Praha

EAL Media
11. Juni 2023
Sterk europeisk Jerusalemerklæring i PrahaParlamentarikere fra flere europeiske nasjoner så vel som IAFs styremedlemmer var samlet i det tsjekkiske senatet denne uken (Foto: Daniel Petřina) Sterk europeisk Jerusalemerklæring i PrahaKnessetmedlem (Jerusalem) Sharren Haskel talte i det tsjekkiske senatet (Foto: Daniel Petřina)

Det europeiske policymøtet i regi av Israel Allies Foundation (IAF) Europe ble holdt denne uken i det tsjekkiske senatet i Praha, ledet av verdens mest effektive «trosbaserte diplomat», Dr. Josh Reinstein, direktør for Knesset Christian Allies Caucus (KCAC) og president for International Israel Allies Caucus Foundation, med base i Jerusalem.

Sterk europeisk Jerusalemerklæring i PrahaPresident for EAL Jan-Aage Torp med President for IAF Josh Reinstein (Foto: EAL)

Blant talerne var Knesset-medlem fru Sharren Haskel, fru Brooke Goldstein fra The Lawfare Project, og flere medlemmer av europeiske parlamenter.

— Det tsjekkiske senatet støttet en sterk IAF Europe-resolusjon om Jerusalem, og vi la strategier for å stoppe visse europeiske anstrengelser for å forby israelske varer, sier EALs president Jan-Aage Torp, som er medlem av IAF Europes rådgivende styre.

Resolusjonen uttalte at de vil «oppfordre innstendig parlamentene i europeiske land og Europaparlamentet til å vedta resolusjoner som ber deres respektive regjeringer om å anerkjenne Jerusalems status som Israels udelelige hovedstad og flytte ambassadene deres til Jerusalem i erkjennelse av dette faktum».

Powered by Cornerstone