Aktuelt/Apostoliske og samfunnsledere feirer «Den Ibero-amerikanske Ja-til-Livet-hovedstaden»

Apostoliske og samfunnsledere feirer «Den Ibero-amerikanske Ja-til-Livet-hovedstaden»

EAL Media
14. Mars 2023
Apostoliske og samfunnsledere feirer «Den Ibero-amerikanske Ja-til-Livet-hovedstaden»Både Cindy Jacobs og Rich Vera var hovedtalere på EALs konferanser i Norge i 2022, og om noen uker kommer Rich Vera tilbake til Norge. Apostoliske og samfunnsledere feirer «Den Ibero-amerikanske Ja-til-Livet-hovedstaden»Rich Vera med president Alejandro Eduardo Giammattei Falla Apostoliske og samfunnsledere feirer «Den Ibero-amerikanske Ja-til-Livet-hovedstaden»Apostoliske ledere Lance Wallnau & Rich Vera

I forrige uke ble det holdt en feiring i Guatamela City, Guatemalas hovedstad, for å uttrykke takknemlighet for nasjonens lover som gir beskyttelse til ufødte babyer.

Under ledelse av president Alejandro Eduardo Giammattei Falla siden 2020, har Guatamela fortsatt på veien for å respektere og hedre menneskelivets ukrenkelighet.

Da han tiltrådte i 2020, erklærte han at han ville «gjøre Guatemala til ´Den Ibero-amerikanske Ja-til-Livet-hovedstaden´, styrke familien og respektere livet fra unnfangelsen».

I Guatemala er abort bare lovlig når livet til en gravid kvinne eller jente er i fare, og straffene varierer fra ett til tolv års fengsel.

I feiringen forrige uke holdt president Alejandro Eduardo Giammattei Falla en lidenskapelig tale om retten til menneskeliv, i tråd med en tale han holdt på International Religious Freedom Summit i Washington DC i 2022, hvor EALs president Jan-Aage Torp også deltok.

På Guatemala-feiringen i forrige uke deltok anerkjente politikere, samfunns- og apostoliske ledere, som Lance Wallnau, Che Ahn, Paul Wilbur, Cindy Jacobs og Rich Vera.

Både Cindy Jacobs og Rich Vera var hovedtalere på EALs konferanser i Norge i 2022, og i 2023 kommer Rich Vera tilbake til Norge.

Det er bemerkelsesverdig at både Cindy Jacobs og Rich Vera brakte gratulasjoner på KKNs Familievernpris-feiring i Oslo i november 2022, og bekreftet sin forpliktelse til Ja-til-Livet-budskapet. Se her:

Powered by Cornerstone