Aktuelt/Kimberly ble minnet om å be for Israel i en drøm

Kimberly ble minnet om å be for Israel i en drøm

Norge Idag, Ingvill Mydland
25. Oktober 2023
Kimberly ble minnet om å be for Israel i en drømPREKTE: Kimberly Schneider ble tolket til norsk av Aina Torp. Foto: Ingvill Mydland

– Jeg drømte at Gud kalte oss til å be for Israel, men vi hørte ikke etter, forteller den amerikanske profetevangelisten Kimberly Schneider fra Oregon, som var blant talerne på denne ukens Israelseminar i hovedstaden.

Kimberly Schneider kom fra USA for å delta på denne ukens Israelsseminar i regi av Aina og Jan-Aage Torp i Kristen Koalisjon Norge.

Her delte hun fra en drøm, der Herren viste henne viktigheten av å gå i forbønn.

– Jeg drømte at jeg sto på en plattform mellom to etasjer i en bygning. Det var som en stor skole, og jeg sto der og hørte Gud, vår Far, tale. Jeg kunne se opp og ned trappene i bygningen, og over meg kunne jeg se en gang. Det var mange folk der som gikk frem og tilbake mellom to forelesninger, og sollys strømmet inn fra vinduene, fortalte Schneider.

– Gud Fader talte, men jeg merket at ingen fulgte med på hva han sa. Inkludert meg selv, jeg hørte ikke etter. Så snakket han høyere og høyere, helt til han sa «Be for Israel 24/7». Dette ble skrevet opp foran meg. Jeg hadde aldri hatt ærefrykt for Herren på denne måten før, det var ekstremt skremmende, og jeg gikk inn i ånden. Det ble tydelig for meg at vi hadde ikke hørt og vært lydige. Umiddelbart tenkte jeg at jeg må gå og gjøre det Gud ber meg å gjøre, fortalte Schneider.

På dette tidspunktet var det mørkt ute, og det gikk ikke å forlate bygningen i drømmen. Det var en skjerm over utgangsdøra som hindret den i å kunne åpnes. Hun drømte at hun sto foran døra og gråt, og visste at hun ikke hadde vært lydig innfor Gud.

– Det stormet ute, med store regndråper. Jeg våknet, og så at det var klokken 02.24 på morgenen. Jeg hadde bare lyst til å løpe ut i gata og rope til alle at det er meningen at vi skal be for Israel. Helt siden den dagen har jeg prøvd å dele den historien med alle som vil høre, også med folk i Israel, fortalte Schneider på Israelsseminaret.

Hun la til at hun har fortsatt å søke Gud for en større åpenbaring, og løftet frem Israelsseminaret i Oslo som et svært positivt tiltak.

– Jeg vil si at denne helgen har virkelig hjulpet å samle ting sammen for meg, påpekte hun.

Powered by Cornerstone