Aktuelt/Sommerkonferanse på Bildøy: Næringslivsseminar med fokus på Norge, Israel og globalt

Sommerkonferanse på Bildøy: Næringslivsseminar med fokus på Norge, Israel og globalt

Norge Idag, Aleksander Overå
12. Mai 2023
Sommerkonferanse på Bildøy: Næringslivsseminar med fokus på Norge, Israel og globaltBjørn Kjærand Haugland og Jan-Aage Torp. Foto: Oslokirken

Det blir et historisk fokus på næringslivet og Det grønne skiftet den 23. juni under Norge IDAGs sommerkonferanse på Bildøy ved Bergen.

Jan-Aage Torp fra Kristen Koalisjon Norge (KKN) skal sammen med sin kone Aina lede denne seksjonen.

— Vi ser de positive virkningene av at vi gjør miljøvennlige omstillinger, understreker Jan-Aage. — Vi vil blant annet se på miljøvennlige løsninger for hav & sjø, og næringslivet.

Lederen for Skift Norge, de største norske industribedrifters prosjekt for grønn omstilling, Bjørn Kjærand Haugland, kommer til Bildøy.

— Det som kjennetegner hans lederskap er det konstruktive arbeidet for å få de viktigste aktørene med i et grønt skifte på en måte som ivaretar hensynet til lønnsomhet og langsiktighet, understreker Jan-Aage.

— Vi arbeider med å få på plass en fremtredende representant for Det grønne skiftet i Israel. Dette er viktig for Kristenfolket i Norge, som er opptatt både av Israel rent profetisk, men også som et foregagsland innen forskning, innovasjon og business.

— Vi får også med oss en klimaforsker på høyt nivå, og det kommer andre aktører også, sier KKNs formann.

I tillegg til foredrag blir det også en panelsamtale mellom talerne.

— TV Visjon Norge er til stede, men vi anbefaler så mange som mulig til å komme og delta fysisk under Norge Idags sommerkonferanse, sier Aina Torp.

Powered by Cornerstone