Aktuelt/Profeten Rich Vera kommer tilbake til Norge

Profeten Rich Vera kommer tilbake til Norge

EAL Media
16. April 2023
Profeten Rich Vera kommer tilbake til NorgeJan-Aage Torp & Rich Vera (foto: EAL)

Profeten Rich Vera har sagt ja takk til å besøke en del norske byer for å ha vekkelsesmøter, men datoer er ikke fastsatt. 

- Det vil være galt av oss å kunngjøre nye datoer. Vi venter på Herrens tid - den rette tid! understreker EALs president Jan-Aage Torp.

- I noen måneder hadde vi planlagt et besøk av Rich Vera i mai måned, forteller han. - Men denne uken samtalte vi og opplevde begge to at mai måned er for tidlig, så vi utsatte besøket. 

Rich Vera skrev i en WhatsApp-melding:

«Hei .. Jeg har opplevd i min ånd at det er ikke rett tid  ⏱️..  Jeg skulle til å kontakte deg etter at jeg hadde bedt en del. La oss sette hele mitt besøk på vent og vente på at Herren håndterer hjertene til folket og lederne .. så går vi frem i rett tid. Det gjelder å følge Ånden .. tiden er ikke nå .. det er hva jeg har opplevd og idag stadfester du dette .. vi kommer tilbake og har vekkelse.»

- En profets tjeneste dreier seg ikke minst om rett timing, understreker Jan-Aage. - Sånn er det å samarbeide med en sann profet. Rich Vera styres ikke av penger eller popularitet eller motstand.

Makaløse frukter

Jan-Aage Torp legger til: - Vi har en enestående relasjon med Rich Vera. Fruktene av hans tjeneste i Norge er makaløse. Jeg var jo til stede på tre konferanser som TV Visjon Norge arrangerte med ham i Mjøndalen & Drammen i mars 2019, mai 2019 og januar 2020, og det var en treffsikkerhet i profetiene som savner sidestykke. Jeg kjenner personlig mange av historiene.

- I EAL-konferansen i Kristiansand 29. september-2. oktober 2022 var det like fantastisk. På mandag hørte vi fra Pastor Käthe Annbjørg Kristoffersen i Levende Vann om forvandlede liv og frelse som er kommet gjennom Rich Veras tjeneste. Profetordene lever og virker seks måneder etterpå, og vil fortsette å virke, fortsetter Jan-Aage.

Ikke «kose-profet»

- Det spesielle med Rich Vera er at han er ikke en «kose-profet» som taler på bestilling og i henhold til honorarer. Rich formidler ord fra Guds hjerte som gjennomborer hjerter og etablerer en ny orden, og selvsagt er ikke alle så glad for det.

- At han er argentinsk «macho» er uvant for nordmenn 😁, og er en utfordring for noen, mens mange elsker det. Vi må lære oss å ta imot profetord, uansett innpakning, sier Jan-Aage med ettertrykk.

Powered by Cornerstone