Hendelser/Jerusalem 2024/EALs Jerusalemsamling er utsatt pga Iran-eskaleringen

EALs Jerusalemsamling er utsatt pga Iran-eskaleringen

Jan-Aage Torp
16. April 2024
EALs Jerusalemsamling er utsatt pga Iran-eskaleringen

På fredag i forrige uke besluttet European Apostolic Leaders (EAL) at vår EAL-vårsamling i Jerusalem den 29. april - 3. mai måtte utsettes på grunn av den alvorlige eskaleringen av krig mot Israel av Iran.

Noen få timer etterpå - tidlig på søndag morgen - kunne enhver se med sine egne øyne hva vi har advart imot, da den Islamske Republikken Iran for første gang gikk til direkte angrep på Israel.

Jerusalem Post skriver:  «IDF (Israels forsvar) har oppdatert at det fulle iranske angrepet besto av mer enn 300 trusler, og 100 av dem var ballistiske missiler skutt ut fra Iran. Ytterligere 30 cruisemissiler ble skutt ut fra den Islamske Republikken, sammen med droner. Det var også to rakettrunder, til sammen ca 40 i antall, som ble skutt mot Israel fra Libanon, og Israel gjensvarte ved å gå til motangrep i nærmest sanntid.» (EALs oversettelse)

De nye datoer blir fastsatt snarest mulig, og blir kunngjort når det er klarhet om krigen imot Iran og dets proxier. Det fullstendige programmet vil finne sted, med tillegg av en del flere talere og programinnslag, der det er tjenlig.

Utsettelsen skjer etter åpenhjertige drøftelser med Israels regjering, så vel som med troverdige profeter iblant oss.

Gud har også gitt oss klare tanker og sunn fornuft. Priset være Herren!

Hensikt

Vi gjentar vår hensikt med å samles i Jerusalem:.

Vi kommer til Israel for å tale trøst (Jesaja 40:1).

Vi kommer for å tale fred for Jerusalem (Salme 122:6).

Vi kommer for å bringe velsignelse til den krigsherjede nasjonen.

Vi kommer for å lære og betjene.

Vi kommer for å la Herren tale til oss om Israel, Kirken og verden.

Full refusjon

Alle registrerte deltagere mottar full refusjon, slik vi lovet fra begynnelsen i lys av den pågående krigen siden 7. oktober.

Den beste tid

Jeg skrev for en måned siden til alle registrerte deltagere: Hvis vi akter Hans røst i denne time, vil vi se en mektig endring med enorme implikasjoner for våre nasjoner og tjenester. Den beste tid av muligheter og velsignelse for Israel og Midtøsten, Vest-Asia, Nord-Afrika og Middelhavsregionen er underveis. Bare les hva Guds Ord sier: 

«På den dagen skal det være en ryddet vei fra Egypt til Assur, og assyrerne skal komme til Egypt og egypterne til Assur. Og egypterne skal tjene sammen med assyrerne. På den dagen skal Israel være én av tre med Egypt og Assur, en velsignelse midt på jorden, som Hærskarenes Herre velsigner og sier: «Velsignet er Egypt, Mitt folk, og Assur, Mine henders verk, og Israel, Min arv.» (Jesaja 19:23-25).

EALs Jerusalemsamling er utsatt pga Iran-eskaleringen

Samme talere & mer

Vi vil forsøke å få med oss alle de samme talerne neste gang når de nye datoer er klargjort. De ærverdige talere er:

Fleur Hassan-Nahoum: Jerusalems viseordfører, Israels spesialutsending for innovasjon, Medgrunnlegger av Israel-Emiratene Business-råd.

Sheik Kasem Bader: Verdenslederen for druserreligionen, så vel som formann for Universal Peace Council (U.P.C), en internasjonal freds-fremmende organisasjon som er anerkjent av FN.

Rich Vera: Pastor i Orlando, Florida og Profet til nasjonene.

Jan Willem van der Hoeven:  Profet i Jerusalem, Grunnlegger & tidligere Talsmann for International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ), Grunnlegger & President for International Christian Zionist Center (ICZC).

Tom & Kate Hess: Grunnlegger og Pastor for Jerusalem House of Prayer for All Nations (JHOPAN), Vertskap for det årlige All Nations Convocation Jerusalem.

Dr. Eugene Kontorovich: Leder av folkerett-avdelingen i Kohelet Policy Forum i Jerusalem, jussprofessor ved George Mason University i Washington DC.

Dr. Jerzy Kwasniewski: President for Ordo Iuris Legal Institute, Professor ved Collegium Intermarium i Warszawa.

Dr. Josh Reinstein: Direkfør for Knesset Christian Allies Caucus (KCAC), President for Israel Allies Foundation (IAF).

Sharren Haskel: Knessetmedlem, Medleder for KCAC.

Yuli Edelstein: Knessetmedlem, Medleder for KCAC.

Dr. Maurice Hirsch: Direktør for Initiative for Palestinian Authority Accountability og Reform ved Jerusalem Center for Public Affairs.

Dr. G.V. Rao:. Visepresident for Indian Society of International Law i New Delhi, Supreme Court Senior Advocate i India.

Erik Solheim: Grønn politiker, Diplomat, Fredsforhandler, Visegeneralsekretær i FN og eksekutivdirektør for FNs miljøvernprogram (2016-2018), Norges utviklingsminister (2005-2012), Klimaminister (2007-2012).

Idit Silman: Israels miljøvernminister (2023-), Knessetmedlem (2019-2023).

Powered by Cornerstone