Hendelser/Kristiansand 2022/Rich Vera - profet og evangelist

Rich Vera - profet og evangelist

EAL Media
03. August 2022
Rich Vera - profet og evangelistBenny Hinn erklærte profetisk i april 2017 at hans eget mandat for vekkelse og gjennombrudd i Orlando var blitt overført til Rich Vera (Skjembilde Youtube)

Det er en internasjonal begivenhet at profeten og evangelisten Rich Vera kommer som hovedtaler i Europasamlingen på Q42 Kongressenter i Kristiansand den 29. september-2. oktober.

Rich Vera er født på Hawaii av argentinske foreldre, men som 18-åring flyttet han til Orlando, Florida.

Tidlig på 1990-tallet i Orlando fikk han en kraftig trefning med Herren, og han ble engasjert som en av ungdomslederne i Benny Hinns tjeneste som hadde sitt hovedsete der. 

Da kallet til tjenestegjerning kom til Rich Vera, var det ikke minst evangelistsalvelsen som preget ham.

Den 7. mars 2016 ble Rich Vera kjent i hele USA da han fortalte om sine profetiske drømmer om at forretningsmannen Donald J. Trump kom til å bli USAs kommende president. Han hadde sett hva Gud skulle gjøre i USA, Cuba og India, og mange andre nasjoner, og han hadde mottatt åpenbaringer om medisinske fremskritt og endringer globalt. Han skildret dette i detaljer på det verdenskjente TV-programmet til Sid Roth, «It´s Supernatural!» (Se video nedenfor)

Benny Hinn erklærte profetisk i april 2017 at hans eget mandat for vekkelse og gjennombrudd i Orlando var blitt overført til Rich Vera.

Under Europasamlingen i Q42 vil vi oppleve mirakler, frelse og profetisk betjening,

Men Gud vil også bruke Rich Vera til å erklærte Herrens planer for byer, nasjoner og kontinenter.

 

Powered by Cornerstone